Nombor Rujukan

Lama juga ak tak membebel kat sini.. haaa.. kadang2 ada gak bace blog mahathir.. teringin lak nak buat macam blog die hahaha... try tgk..

1. Exam was sucks. Cukup kot untuk update itu. Da buat da study tawakal je.

2. Tapi amat bersyukur. Musim exam ni ak tak sakit, tak demam ke ape, cuma tekanan2 biasa. Biasalah tu name pon exam. Sebelum exam pon amat bersyukur sbb dapat makan apa yang ak nak makan. Huh? Nasi arab.. Lamb Kemsa.. Lamb madghut.. Cendol pulut.. Pasembur.. 2,3 kali gak dapat makan nasi kandar kari ayam Nasi Kandar Kg. Baru, Mencongkam, Nasi ayam bunga raya, pergh banyak lah yg agak kempunan nak makan dapat before exam.

3. OSPE pon meluat. 2 jam 45 minit, penat tak hengat. Tapi patient gemuk ak percus aritu bunyi kuat gile. Seronok sorang2.

4. Pas OSPE pergi menenangkan diri dengan cara sendiri. Melakukan aktiviti merepek sorang2 pastu malam mencari kunang2 di PJ. Tapi best dpt dinner ngan orang tu.

5. Pernah rasa x perasaan tenang bila bersama seseorang? Baru2 ni ak rasa camtu lah. Ak tercari2 gak mcm pernah rase perasaan ni. Seorang ni tak payah bercakap dia hanya duduk dan lepak je, bila bersama ak, ak akan rileks, tenang, lupa akan masalah. Pikir2 balik perasaan ni ak rasa time lepak ngan Shauqi. Baru ak perasan. Tapi baru2 ni ada seseorang tu dapat buat ak rasa mcm tu juga. (jiwang haha)

6. Baru2 ni ak ada bercerita mengenai jam swatch irony ak yg rosak kat sorang ni. ak syg sgt jam tu. sedih lah rosak. baru2 ni dengar berita jam tu ilang. lagi sedih.

7. Agak bosan lepas exam dan cuba mencari jalan keluar dari kebosanan ni. perasaan ak tak tenteram sangat. tak tau kenape.

8. Ak cuma terfikir. Bulan 5 da nak ke hukm dan ak akan tinggal kan doctor2 kat kckl. sedih nye. banyak memori lah kat sini. masa jawab exam aritu, ak rasa amat rugi ak tak baca semua dengan betul2. semuanya interesting cuma ak tak dpt baca semua dengan lengkap. mungkin sebab kekangan masa. banyak sangat ak habiskan untuk benda lain. i shudnt say this. tapi ak terasa sedikit menyesal. tak apa. ingat niat yang ditetapkan insyAllah akan ditolong oleh Nya.

9. Dia masih lagi sakit selepas operation. sakit yg amat sangat. ak amat risau. ak tak terdaya nak buat apa2. hanya dengar rintihan dia. damn!! argh!! bila terasa nak tolong tetapi tak terdaya. tak dpt buat apa2.. ak hanya ucapkan sabar kat dia. Ya Allah permudahkan lah sahabat ak dalam menghadapi ujian Mu ini. Sihatkan lah dia.

10. Baru2 ni ak kenal ngan Aweera. Suara dia gila tong sampah power gile!

11. Cukup lah merepek takat ni. Mendokong aspirasi universiti (tetibe)

Haha sorry kalau korang bace pening(kalau ada.. perasan sorang2)..

Happy Holiday kat sume.. jgn amek Ice kalau ada org jual. Doa result ak ok ye.

Esok balik penang. Macam terase nk jog kt botanical garden lak.

Take care sume..

Salam..

posted under , |

5 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

wah cuti lama ke?
btw, ade gosip nmpk hahah~

Lalang said...

aweera mmg rock! aku pon nak kenal dia jgk heheh

Shamil Alfilfilani said...

cuti sebulan laila.. tp ada keja kena balik awai.. lalang.. kenai kat youtube jaa haha

missawanbiru said...

botanical garden?waa..best2 citu..

just drop here to inform my new blog..yang lama da meninggal...kn dunia..hehe

feel free to visit:)

naoniks said...

Waalaikumussalam...emm....AWEERA adoo suara yg HEBAT kah??"nk kata menyanyi pong tidak,melalak pong tidak,tp mungkin juga menyalak'-petikan komen dr juri OIAM (Syafinaz Slamat).And in my opinion,AWEERA not deserve to be in OIAM.Kan lebih baik kite berbangga dgn MEREKA2 yg mempunyai suara yg merdu tp lembut lontarannya.(Kalau belajar muzik,maybe leh paham kot).huhu...just my opinion.

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Cheras, HUKM, Kuala Lumpur, Malaysia
An observer, a thinker

Countdown to professional exam

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Followers


    Recent Comments