10th floor

Salam..

Alhamdulillah.. exam dah abes.. ntah la ok ke tak.. aku masih lagi risau.. dah kata tawakal risau ape lagi kan? hehe sedar la sikit diri tu sape.. sbb tu la rase risau lagi walaupun tawakal..

Medicines OBA paper was quite tough.. KFQ and OSCE were rather on moderate level. all i can say is that, in medicine anything, ANYTHING can happen. sometimes u think u can do the paper well but that is the paper that ull fail.. sucks rite.. humm ak da sikit2 nak adapt dah ngan environment ni hehe
So cuti nak buat ape sebenar nye? ntah pon tak tau.. rehat. ak nak rehat. nak duduk tak bergerak. senyap je. mcm panda. style gak kot.

baru2 ni ak rase mcm ak ni agak pelik. ak suka kan variasi, tapi kadang2 ak stick pada sesuatu benda tu mcm tak nak ubah2. contoh banyak jugak la.. mcm kalau minum teh o ais. ak order teh o ais je tiap2 kali minum ke makan kat luar ke nasib kfc takde teh o ais, kalau tak situ pon ak order teh o ais. kat madam kwann pon ak order teh o ais.
kalau ngan hidir dulu ak ingat lagi, sebelum kayuh perahu, pekena Kopi Larat.. haha ada bran?

kalau mkn berger tu, berger tu la ak order dari dulu smpai sekarang. nak order berger laen mcm malas pon ade, rase mcm berger yg ak order tu sedap lagi pon ade. takpe la.. janji kenyang kan.

kalau pakai seluar pulak. seluar tu je la ak nak pakai, kalau nak pegi beli seluar baru, ibu ke ayah ke sape2 nak belanje, seluar yg same juga aku pilih nanti. pelik lah. baju mcm takde la sgt. tapi kalau itam putih, itam putih je la baju ak.

bentuk jam pon same, kalau boleh nak jam tu aje.. dua tiga pon takpe, boleh tuka2 hari pakai jam laen2 haha..

hari tu tgk cerita dekat bilik Pulut (one of my batchmate) cerita THE FOURTH KIND.. die mcm cerita alien2 la lebey kurang.. kena culik ngan makhluk asing.. die nye trigger.. semua org mcm ada hallucination pasal burung hantu yg bertenggek kat tingkap bilik dorang. tapi sebenarnye menda tu bukan burung hantu, tapi mcm alien nye jelmaan la konon. ak rasa tu jin lah.. mcm ada sorang laki ni nampak burung hantu, orang perempuan satu lagi pon nampak burung hantu yg sama..

tapi ada kaitan ke habit ak ni dengan mcm cerita the fourth kind ni?

macam takde je..

takut gak..

takde lah aku rase..
ak rase ak just loyal je kat sesuatu menda tu.. or seseorang tu.. (gile ayat player) haha

dah lah..hehe

sebenar nak ilangkan risau ni.. gila kau susah dowh soalan OBA medicine.. ape mende la dorang tanye susah2 geram ak.. JKM pon ley tahan putak belit jugak!! aish.. takpelah.
result kuar 10th March ni or 9th March.. aku pon da confuse mane satu.. :( doa la weh.. ak taknak refer paper dah.. penat dowh

yang mane tengah cuti tu jage diri.. yg dok strugle belajar tu belajar betol2.. jgn dok maen je.. nanti exam susah baru padan muke hehe

salam

p/s - ak mmg rase anwar tak liwat saiful.

posted under , |

2 comments:

LiQiJun said...

mane la larat sorang umur 60 lebih nak liwat sorang laki muda..haha

fazrul mokhtar said...

saiful tu senior sekolah aku. bangga aku dowww. anwar taste kat dia. hakhak

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Cheras, HUKM, Kuala Lumpur, Malaysia
An observer, a thinker

Countdown to professional exam

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Followers


    Recent Comments