Jentik jentik pecah

Aku terbaca blog sahabat dari maahad dulu.. Shuhaimi.. seorang budak yg baek (ekeleh) haha dan amat kreatif.. ingat lagi masa dulu dia pernah siapkan sebuah replika bangunan sekolah dengan polistrin.. seorang pembuat gimik program yg paling sempoi pernah ak bekerja.. dan gimik2 kami ketika itu ak rasa tiada tanding lagi.. di ukm tak pernah lagi ak di kejutkan dengan gimik yg sempoi.. sorry lah ukm.. hehe

then baru2 ni ak terbaca yg dia telah menceburi bidang seni .. grafik,short film maker.. hmmm satu perubahan positif.. dan pernah memenangi beberapa anugerah.. walaupun bkn number satu tp ak rasa die ley g lebey jauh.. ak percaye.. (tetibe) hehe..

ni ak rase keje die kot.. ak doa dia dapat berjaye dan terus berjaye.. luck fren..





sinopsis | FILEM PENDEK INI MENGISAHKAN KENANGAN SEORANG ADIK YANG KEHILANGAN ABANGNYA DAN WASIAT ABANGNYA SENANTIASA DIDALAM DADA | pelakon | ASYRAF ZULKEFLI, NURZULAIKHA, HANIF SHAHARUDDIN, SHUHAIMI ZULKEFLI | idea & konsep asal : SHUHAIMI ZULKEFLI | skrip & lakon layar : SHUHAIMI ZULKEFLI | sinematografi : SHUHAIMI ZULKEFLI | penerbit : KELUARGA ALI | pengarah : SHUHAIMI ZULKEFLI.

sorry lah guys ak malas menulis panjang2 lah skang ni.. tunggu wekend kay..hehe (macam la ada org tunggu)

ak teringin nasi arab tapi mcm jauh.. kete iyas mcm malas lak nak drive.. huh~

chalorwss

posted under , , |

1 comments:

si nisha said...

mil, Nisha Chups? ape tu?

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Cheras, HUKM, Kuala Lumpur, Malaysia
An observer, a thinker

Countdown to professional exam

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Followers


    Recent Comments