Sugar free

Salam..

Fuhh Alhamdulillah setelah ape yg dilalui buat sblm2 ni da nak berakhir.. syukur.. bila org tanya mcm mana karnival ko? ak senyum dan jwb.. okay je.. hehe

Karnival Kesihatan Kebudayaan dan Kesenian yang penuh ngan ragam manusia.. penat melayan.. ak sedikit hampa.. mcm ak ckp before2 ni kan.. ak rasa akan berjaya. dan Alhamdulillah.. everything went good.. cume ada beberapa defect kat belanjawan hehe.. ntah la dpt cover ke tak.. takpe je lah.. ok nye tu..da la exam lagi bape ari je..risau gile ak

dengan perasmian 4kl taun ni yang tak diduga.. ak pulang untuk hari pertama dengan perasaan agak hampa.. balik bilik jmp iyas n lihat dlm laptop die gmbr2 yg dia snap..

ak lihat satu persatu.. ntah.. ak rase gmbr2 die je yg menenangkan ak.. rasa seronok mengabui rasa sedih tu..

so ak rasa ak taknak cite byk pasal karnival ni.. cukuplah ak ckp kan yang ak puas.. hehe these are photos i grabed from iyas n others yg ada camera on that day.. ak takde camera plak..





ni gambar ak tengah tarik layang2.. hehe best siot.. lame gile tak maen.. smpai ada org tarik tangan ak ckp da mcm budak2 da nampak nye tu... hehe tapi seryes ak mcm lupe sketika masalah ak.. tengah2 kota raya kl ni naek juga layang2 kat tasik.. best !!


ni pon best gak.. actually kitrang suggest JPA3 untuk lakukan demo menyelamat org lemas.. memule ak melawak aje.. tgk2 btol dorang ley buat.. lepas demo die bukak kepada sape2 yg nak naek boat.. dorang bw g keliling tasik tu...free lak tu.. perghh rase best kot ak tgk bdk2 ni naek.. ak tak sempat la plak naek.. hehe

ak pulang agak awl petang tu.. penat gile.. rupe2nye siap ada tourist drop by ke karnival ni n maen layang2 skali.. n ada gak couple tu yg join dikir barat on the first day.. waaaa terharu dowh ak.. walupon byk GILE problem.. tp mcm ak ckp, ak puas..n pic ni ada org tangkap.. hehe tinggi lah layang2 dia naek..

(gambar ni mcm sempoi sgt)


the only one.. 4KL extreme games.. fuhhh tak dpt ak nak gmbrkan cemane memori silam dtg kat ak balik.. ak mcm tgk n teringat zaman dulu2.. (gile jiwang) ak amat2 terima kasih kat organisasi ak dlm handle event ni..byk gak abes duet walopon tak dpt cover ngan duet pendaftaran tp akhirnya lepas gak nak buat event ni n mmg dpt sambutan hangat walopon berbayar..


tgk gambar iyas snap ni mcm ak pon tak sedar dlm byk2 problem ari tu ak ley tergelak ceria cenggini.. haha
n yes iyas menang fotografi.. petandingan yg bertemakan joy n laughter.. tahniah la ui..

Malam tadi pulak diadakan Makan Malam Fakulti Perubatan Tahun 1 n Tahun 2.. agak meriah..tp still takley tanding 1st year dinner batch ak lah dulu hahaha.. lagi best ak rase..tema mlm tu ialah hitam puteh n merah.. ak tak dpt cari tie merah lak n mmg tak sedia nak dressing2.. so kalah laaa mlm tu.. tahta king diambil oleh aizul.. tak aci ar.. da sedia awall hehehe but congrats to all..


perghh jadual untuk tahun 3 da kuar.. ak akan menapak ke HUKM insyAllah jika tiada aral melintang pada 13 Mei 2009.. waaa tak sabar nyeee.. nanti akan ada gabungan antara pelajar Universitas Padjajaran dengan pelajar HUKM.. ini adalah satu kursus dan tweening program yang pertama diadakan di Malaysia.. Syukurnya ak pelajar UKM..


n Yes Exam ak lagi 2 minggu.. doakan ak sahabat2 sekalian.. moga ak dpt smpai ke HUKM dan naek taun 3 tanpa masalah.. ameen..Kepada seluruh batch ak juga.. gudluck exam weh..

salam..

posted under , , |

3 comments:

Hariq-Sha said...

oit!! sebok jer ckp org jiwang~~

die tuh p bc jgak nape eyh?? interested eyh??

sendiri jiwang!! :P

naoniks said...

ahahah....pic kaki org yg grayscale tuh seyes chantek....congratz to photographer yg amik dat pic.Emm,besalah..program mana yg x der masalah.Yg pentg,kita kene la terima hakikat apa yg berlaku x sptmana yg diharap2kn.X salah mengakuh kegagalan.Kerana dr kegagalan membawa perubahan.Dan dr perubahan membawa kejayaan.Kejayaan pula membawa Kecemerlangan dan kegemilangan yg x terbilang (bak kata PAK LAH).Bak kata pepatah, apa2 pong yg kite buat,yg pentg,UKUR BAJU di BAdAN SENDIRI.Samalah spt program yg kita kendalikn.
-Just an opinion-

eira said...

eira rse best je bce blog kat sini..
sejuk dan tenang.
:))

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Cheras, HUKM, Kuala Lumpur, Malaysia
An observer, a thinker

Countdown to professional exam

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Followers


    Recent Comments