King Size

Na`im Ishak: oit
Na`im Ishak: hg wat comp ka?
sham: tu comp kat ukm tu
sham: ollie ngan game of skate
sham: hehe
Na`im Ishak: hg join ka?
Na`im Ishak: gila nak kena start men le..
sham: hehe
sham: tak dak ak organiser tak maen kot
sham: tgk mengubat rindu je laa
sham: haha
sham: sehat ka?
sham: sorry la weh
sham: sibuk gile dowh
Na`im Ishak: aku lg sibok dowh
Na`im Ishak: yala...
Na`im Ishak: betimbon2 asgmt
Na`im Ishak: sem ni aku blajar wat 3D
sham: guna apa?
Na`im Ishak: tekanan susah gak ar
sham: mcm best gak
Na`im Ishak: newtek lightwave 3d
Na`im Ishak: besh2
Na`im Ishak: tapi lightwave susah lg nak guna
Na`im Ishak: agak x user friendly sgt
sham: ak rasa mcm penah guna lightwave
sham: tapi lama gila b*bi ar
sham: mmg tak igt da
Na`im Ishak: hehe...
Na`im Ishak: sok kls kui bapa?
sham: pagi lah plak
sham: huh
sham: ak pening ni
sham: handle karnival
Na`im Ishak: byk gla hg hendle event
Na`im Ishak: hg ni amek medic ka apa ni?
sham: tu la
sham: ak nak insaf da pasni
sham: takmau da la
Na`im Ishak: aku pon hairan kepeningan la...
Na`im Ishak: mmg hg masok club event handler ka ap?
Na`im Ishak: saja2 erk?
sham: ak dok kolej
sham: mmg tak lepas ar dari menda camni
sham: taun depan takmau ak tgl kolej
Na`im Ishak: yaka...
Na`im Ishak: dok ja umah tok hg
Na`im Ishak: dekat x?
Na`im Ishak: leh nek keta porshe pak hg
Na`im Ishak: hahahaha!!!

huh~ sabar2.. ok nye tu.. hehe ak rindu lah ngan naim ni.. kwn dari skolah rendah.. dari kecik smpai skarang.. dari zaman muda mudi hiphop ke punk ke punk rock ke skin head ke skateboarding ke budak2 gig ke pecah kete org.. ak layan ngan die.. so ak rase org kate ak tak enjoy hidup as a teenager... alam remaja.. mcm kurang tepat..ntah ak rasa ak da puas..dah rase segale...(ak rase je lah) n ak nak tinggalkan zaman ni secepat mungkin.. zaman yg dipanggel Syed Qutb sebagai zaman 'berbolak balik' kerna nafsu remaja pada zaman ni amat tak stabil..

Namun pada usia ini jugalah jika kita dapat melawan nafsu, adalah suatu perkara yang amat bermakna di sisi yang Esa. Nafsu tidur, nafsu makan.. ape2 lagi.. Persoalannye.. kukuh kah iman senipis kulit bawang ni menempuh segale dugaan zaman2 remaje ni?? fikir2 kan lah dan byk kanlah doa..

Soalan naim tak dpt ak jawab lengkap.. sbb masa depan ni adalah salah satu rahsia Rabb.. yang tiada manusia boleh tahu..

again .. doa.. :)

(by exploitz)

ouh.. progrm da nak dekat.. mcm biasa.. doa+usaha+tawakal= kejayaan..

kepada sume2 ajk exco n semua yg terlibat.. good luck.. n all d best.. all out!

posted under , , |

5 comments:

mYshah said...

gudluck, gudluck. insyaALlah xde pe2 aku dtg nanti ^^

Noorlaila Mohamed Nor said...

'hg ni amek medic ka apa ni?'

haah~
aku pn baru terpikir,
dgn event yg bersepah ni,
are we going to be a politician or doc/engr as what we planned yrs ago?

*kt cni, manusia bz memanjang dipanggil 'ahli politik' :)

skiraedo said...

hehe. skaterz sepatutya maen ni.

kitaorng nak tengok. ;p

aya harith said...

salam~
ku sangkakan siapalah alfilfilani ni..
ingtkan pompuan..uhu~

jempot dtg k booth kami=)

kOtak hati said...

gud luck shamil..jgn give up kay..u can do it!!

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Cheras, HUKM, Kuala Lumpur, Malaysia
An observer, a thinker

Countdown to professional exam

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Followers


    Recent Comments