Stabilo

Salam..

lama tak menulis.. macam2 berlaku kebelakangan ni.. tika ini ak sorang2 kat kolej.. ada la 2,3 org budak serawak tak balik lagi..ramai yg bertanya nape tak balik? mcm2 jawapan ak berikan.. merepek2 belaka..

yang sebenarnya.. ak pon tak tau.. hehe cuma tetapkan matlamat nak study saje.. yelah idup tak mcm dulu lagi.. byk kena berkorban..

Alhamdulillah ak menang bertanding sebagai Majlis Perwakilan Pelajar bagi kerusi pelajar perubatan tahun 1 dan 2. Sebelum ak turun untuk mengira undi, terdetik dalam hati ak.. Ya Allah jika mereka (lawan ku yang ura2 nya ingin membawa agama) betul2 ingin membawa agama mu, menangkanlah mereka. Ntah.. mcm2 rasa tak puas hati dpt ak rasa ketika pilihanraya ini.. lebih pantang menjual agama untuk mengaut sokongan sesetengah pihak.. padahal penuh tipu durjana..

Ak tak bercadang untuk menulis panjang dalam entry kali ni.. mungkin next entry jika masih bernafas..

Karnival 4kl sudah bergerak.. selepas program palestin yang mendapat sambutan hangat.. ini adalah program seterusnya.. penat.. tapi apa nak buat..

Namun ak cuba ceriakan diri ku.. yups perasaan dikawal oleh minda.. malah semuanya dikawal oleh minda, oleh itu ak cuma perlu mengaktifkan minda ak.. huhuh..


Ini adalah blog untuk karnival ak.. hanya guna interface blogspot, namun ak manipulasikan ia supaya menjadi web program.. tidaklah sehebat interface lain.. namun cukup lah untuk publisiti kan program ni..

jika bicara pasal study.. mesti okay jawapan ku.. betul kah?? ntah la.. cuti ni ku cuba untuk digunakan sepenuhnya ku manfaatkan untuk study.. insyAllah.. Ya Allah permudahkan lah segalanya.. jika dulu janji2 bantuan ak di beri.. namun biarlah setiap sesuatu perlu ada plan b dan pengorbanan.. just go with it bro..

tengok2 lah dan tinggal2 kanlah komen di blog karnival4kl ni..

till then.. happy chinese new year to all my chinese friends..

posted under , , |

2 comments:

:: awanbiru :: said...

slm..
wah tahniah!MPP!

work 4 ummah!;)

eira said...

gudluck untuk exam shamil..
lme xsinggah sini
:)

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Cheras, HUKM, Kuala Lumpur, Malaysia
An observer, a thinker

Countdown to professional exam

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Followers


    Recent Comments